PROFIL OG OM OSHistorikos grundtanke er, at gode historier og spændende viden findes overalt. For os gælder det om at have blik for de relevante spørgsmål og om at gøre sig bevidst, hvordan svarene bedst præsenteres. 


En god historie handler om at vide, hvad man vil med den: Hvad den skal fortælle, til hvem, hvordan og hvorfor. En god historie forholder sig til sammenhænge med store og små udviklinger i samfundet, og den er bevidst om, når den er del af forskellige mønstre – eller går imod dem.
Nina Azoulay

nina@historiko.dk


Nina Azoulay (f. 1980) er journalist og har som selvstændig blandt andet leveret indhold til Nordea Invest Magasinet og Modemagasinet IN samt løst opgaver for bl.a. Børsen, Femina, Det Kongelige Danske Haveselskab og Strandberg Publishing. Hun har som tidligere kulturredaktør på Metroxpress redigeret og været redaktør på en række særtillæg. Se mere om Nina her.


Tobias Wung-Sung

tobias@historiko.dk


Tobias Wung-Sung (f. 1980) er historiker og ph.d. fra Syddansk Universitet. Han er pt. også ansat som postdoc på Københavns Universitet, hvor han forsker og underviser i dansk, tysk og europæisk historie. Han har en række videnskabelige og formidlende udgivelser og aktiviteter bag sig, og han har også deltaget i den offentlige debat i form af oplæg, foredrag og interviews. Se mere om Tobias her.


HVAD KAN VI GØRE FOR DIG


PROJEKTER