PROFIL OG FOLKENE BAG
Historikos grundtanke er, at gode historier kan findes overalt. Historieskrivning gælder om at have blik for de gode og spændende spørgsmål, og om at gøre sig bevidst, hvordan svarene bedst præsenteres. 


En historie er ikke kun en tidslinje med navne, datoer og overskrifter. En god historie handler også om sammenhænge med store og små udviklinger i samfundet: Om at være en del af forskellige mønstre – eller om at gå imod dem.


Historie handler om at vide, hvilke skuldre man står på, så man både kan forstå sig selv i nutiden og kigge mere oplyst ind i fremtiden. En historie ændrer sig hele tiden, afhængigt af hvad man spørger om.Nina Azoulay

nina@historiko.dk


Nina Azoulay (f. 1980) er journalist og har som selvstændig blandt andet leveret indhold til Nordea Invest Magasinet og Modemagasinet IN samt løst opgaver for bl.a. Børsen, Femina, Det Kongelige Danske Haveselskab og Strandberg Publishing. Hun har som tidligere kulturredaktør på Metroxpress redigeret og været redaktør på en række særtillæg. Se mere om Nina her.


Tobias Wung-Sung

tobias@historiko.dk


Tobias Wung-Sung (f. 1980) er historiker og ph.d. fra Syddansk Universitet og kok fra Hotel- og Restaurantskolen. Han har forsket og undervist i moderne dansk og europæisk historie, og i særlig grad interesseret sig for hverdagsliv, gastronomi, kultur og identitet. Han har en række videnskabelige udgivelser og aktiviteter bag sig, og han har også deltaget flittigt i den offentlige debat i form af oplæg, foredrag og interviews. Se mere om Tobias her.


HVAD KAN VI GØRE FOR DIG


PROJEKTER

TIDLIGERE CASES

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Acceptér